Nyheder23. juli 2009

Camilla af Rosenborg: Årets æresjulemand

I forbindelse med Julemændenes Verdenskongres 2009 på Dyrehavsbakken fik komtessen sin nye fornemme titel
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-dk09/juli/camillajulemand11-jpg.jpg

- I er kommet til den helt rigtige. Jeg elsker jul. Sådan lød komtesse Camilla af Rosenborgs spontane kommentar, da Bakken og Dansk Julemands Laug for nogle måneder siden spurgte hende, om hun i sin egenskab af protektor for Familier med kræftramte børn, ville lade sig kåre som årets æresjulemand i forbindelse med den 52. World Santa Claus Congress på Dyrehavsbakken.

Den 36-årige komtesse var ikke sen til at takke ja til forespørgslen, og onsdag formiddag blev Camilla af Rosenborg så udnævnt til æresjulemand 2009 og udstyret med krone og hermelinskindspyntet julekåbe.

Det skete i forbindelse med et stort juleshow for Familier med kræftramte børn i Cirkusrevyens telt

Øser ud af et stort indre overskud
Det var Pjerrot, der forestod kåringen af Camilla af Rosenborg, og han begrundede bl.a. valget af hende med disse ord:

- Når Bakken i samarbejde med Dansk Julemands Laug i år har ønsket at udnævne dig til årets æresjulemand - så er det jo først og fremmest på grund af din store indsats for kræftsyge børn som protektor for Familier med kræftramte børn.

- Kræft er altid en uretfærdig sygdom. Især når den rammer børn. Derfor har de ramte brug for al den hjælpsomhed og kærlighed, der kan findes. Og i dig har Familier med kræftramte børn i sandhed fundet en protektor, der øser ud af et stort indre overskud som en meget aktiv og synlig førstedame, sagde Pjerrot.


Jul betyder meget
Camilla af Rosenborg lægger ikke skjul på, at julen betyder meget for hende, og hun begynder næsten at hoppe af barnlig glæde, når talen falder på jul og julemænd.

- Jeg begynder at glæde mig til jul, længe før det bliver december. Og jeg rejser gladelig helt til Rothenburg i Sydtyskland for at købe julekugler. Det gjorde jeg i hvert fald sidste år. Men jeg holder også af julen på grund af den tid, som man sætter af til at være sammen med sine børn, fortæller Camilla, der fejrer julen med sine forældre og familie i det hele taget. .


Sponsoreret indhold