Nyheder11. maj 2013

Cæcilie Norby: Sådan fandt hun sin mand

Sangerinden oplevede i den grad kærlighed ved første blik
Af af
Cæcilie Norby kan stadig ikke lade være med at falde på halen over sin mand
Cæcilie Norby kan stadig ikke lade være med at falde på halen over sin mand
 Foto: All OverDet er 13 år siden nu, at sangerinden Cæcilie Norby mødte den svenske kontrabassist Lars Danielsson, som hun i dag danner par med, og som er far til deres 12-årige datter.

Det skete på en turné, hvor hun pludselig fik øjenkontakt med ham - og et smil ændrede alt.

- Jeg blev bare forelsket. I hans smil. I hans væremåde. I hans måde at anskue livet på. Lars er en meget, meget positiv mand. Meget åben. Meget kærlig, fortæller hun til ugebladet Søndag.

Cæcilie Norby: Flytter endelig sammen med sin ægtemand

- Jeg gik så og lurede lidt på ham. Vi var af sted sammen på en turné. Og på et tidspunkt måtte jeg ligesom tage mig sammen og bekende kulør, inden der var andre, der snuppede ham.

Det er dog ikke bare Lars, Cæcilie Norby har forelsket sig i, mens hun har spillet musik.

- Det er dét, man gør. Alle dem, jeg kan lide at spille med, har jeg været forelsket i. Når jeg står på en scene, er jeg forelsket i alle de mænd - og piger - der er rundt om mig. Så er der en stemning af passion og sensualitet. Og det skal der være. På det platoniske plan selvfølgelig. Musik uden sex, det holder ikke. Musik skal indeholde sensualitet, melankoli, længsel og passion, eller i hvert fald mindst én af de komponenter. Ellers siger musikken ikke nogen noget, forklarer hun.

Kat Stephie: Glad for sine bryster

Sponsoreret indhold