Cæcilie Norby: Flytter endelig sammen med sin ægtemand

Cæcilie Norby kan stadig ikke lade være med at falde på halen over sin mand

Cæcilie Norby kan stadig ikke lade være med at falde på halen over sin mand

Foto: All OverDe sidste 13 år har sangerinden Cæcilie Norby dannet par med den svenske kontrabassist Lars Danielsson, og sammen har de en 12-årig datter.

Men det har altså ikke betydet, at parret har valgt at bo sammen. Det skal der dog ændres på nu.

- Nu flytter vi jo sammen for første gang, Lars og jeg. Vi har ikke boet sammen før. Ikke rigtigt. Lars har haft sit hus oppe i Mölnlycke i Sverige, og lejligheden her på Frederiksberg er min. Jeg har boet hos Lars, eller også har han boet hos mig. På den måde har vi selvfølgelig boet sammen, men vores møbler har aldrig boet sammen før, fortæller Cæcilie Norby til SØNDAG.

Så da beslutningen var taget om langt om længe at slå pjalterne sammen, begyndte den vilde boligjagt.

Lotte Heise: Flytter sammen med mor

Der skal nemlig ikke bare være plads til to voksne og et barn - der skal også være plads til musikken.

- Nu har vi så købt en fælles lejlighed i København. En stor lejlighed med plads til alt muligt. Også to flygler. Og en masse andre instrumenter. Og to hjemmearbejdende mennesker. Og en 12-årig, som endelig kan få et stort værelse. Og Lars' ene datter, der skal til at studere i København, forklarer Cæcilie Norby og fortsætter:

Cæcilie Norby: Når jeg står på scenen er jeg forelsket i alle omkring mig

- Det har været et brændende ønske hos mig i mange år at bo et sted, hvor der er åbent for mange mennesker og mange projekter, og hvor der er plads til at folde sig ud uden hele tiden at skulle pakke sammen og rydde væk. Og nu var muligheden der. Så nu skulle det være, afslutter hun.

Se galleriet hos SØNDAG med Cæcilie lige her


Christopher: Flytter sammen med Medina

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close