Nyheder9. juli 2007

BYGGER FÆSTNING

Geri Halliwell værner så meget om sit privatliv, at en næsten fire meter høj mur er nødvendig for at skærme for nysgerrige blikke
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/gerismurvedhuset-jpg/gerismurmuren-jpg.jpg

Popsilden, der i øjeblikket har travlt med at forberede sit comeback til efteråret, når pigegruppen Spice Girls genopstår, har også en hel del andet at se til. I sit seneste forsøg på at værne om sit elskede privatliv har den 34-årige alenemor fået gang i murbrokkerne.

En godt fire meter høj mur er i øjeblikket ved at blive bygget rundt om sangerens 41 millioner kroner dyre villa i nord London. Og selv om den sikkert er meget praktisk og pæn i hendes øjne, raser naboerne over fæstningen.

Huset ligger nemlig i et af verdens dyreste kvarterer, hvor sikkerheden er helt i top med et privat vagtværn. Derfor forstår naboerne slet ikke, hvad den store murstensmur skal gøre godt for.

- Da Geri flyttede ind, gik vi ud fra, at hun gerne ville have noget privatliv, men ingen af os regnede med, at hun ville bygge sådan en grim mur, siger en af hendes naboer til The Mail on Sunday.

Popsangerens hus er da også det eneste på den stille villavej med så stor sikkerhed. Det rygtes, at Geri Halliwell er blevet fuldstændig besat af sikkerhed, efter hun for seks år siden havde indbrud i en lejlighed. Dengang stak tyvene af sted med smykker for over 800.000 Kr.

Der er vist ikke særlig stor sandsynlighed for, at historien gentager sig selv nu, da Geri har forvandlet sit hjem til "Fort Knox", som naboerne kalder det.

Sponsoreret indhold