Nyheder9. januar 2022

Butiksansat overtalte Marrion til at købe lottokupon: Så skete der noget helt vildt

En butiksansat overbeviste Marrion Forrest om, at hun da skulle købe en lottokupon - og det blev han belønnet for efterfølgende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/design_uden_navn_1_0.jpg
 Foto: Instagram / @heidiforrest_

Hvis du er ved at mindste troen på menneskeheden, så skal du læse denne rørende historie om Marrion Forrest og kioskekspedienten Walter.

Det er 86-årige Marrion Forrests barnebarn Heidi, der på sin Instagram fortæller om sin bedstemors rørende gestus.

Tidligere på ugen købte Marrion nogle varer i en lokal kiosk, og ved kassen overtalte ekspedienten Walter den 86-årige kvinde til at købe nogle ekstra lottokuponer.

Walter lokkede Marrion med, at jackpot var på hele $500.000, hvilket svarer til knap 3,3 mio. kr.

Walters mersalgstrick virkede, og Marrion købte flere lottokuponer - og nogle dage senere vendte hun så tilbage til kiosken.

Det viste sig nemlig, at Marrion havde vundet knap 2000 kr., og hun ønskede at dele sin gevinst med Walter, for havde det ikke været for ham, havde hun ikke vundet pengene.

Derfor overraskede Marrion Walter i kiosken: Med sig havde hun balloner og en konvolut, hvor hun overrakte ham hans andel af præmiepengene.

I videoen, som barnebarnet Heidi har postet på Instagram, bliver Walter og hans kiosk-kolleger tydeligt rørte, og Marrion og Walter krammer endda hinanden, hvilket må siges at være noget af en gestus i disse corona-tider.

- Har jeg fortalt jer, at denne fyr er den sødeste i verden?, fortæller Marrion om Walter.

Også barnebarnet Heidi er rørt over sin bedstemors gestus.

- Marrion Forrest er helt unik, skriver hun til videoen, som du kan se på hendes Instagram-profil.

Sponsoreret indhold