Nyheder 17. januar 2013

Burhan G: Vil beskytte Sarah

Jetsetterens nye kæreste er en gammeldags fyr
Af af
Foto: All OverOm blot tre dage fylder pop-drengen Burhan G 30 år. Det har givet ham stof til eftertanke.

Den nyforelskede sanger er nu moden til at slå sig ned og stifte familie. Og han har sine helt egne forestillinger om, hvordan han skal opføres sig.

- Naturen har bygget det sådan, at når familien ligger og sover derhjemme, og det pludselig banker på døren, jamen, så er det mig, der rejser mig op og åbner døren, Det er mig, der er beskytteren, fortæller han åbenhjertigt i et interview med Euroman.

Lige nu kærester Burhan G rundt med den nyskilte jetsetter Sarah Zobel. Det romantiske bekendtskab er ikke nyt - det varede i godt et år, mens Sarah stadig var gift med Alexander Kølpin. Det officielle forhold derimod har kun varet et par måneder.

Sarah Zobel: Offentlig kærlighedserklæring til Burhan

Men Burhan er ikke i tvivl om, at han er klar til at slå sig ned og lege mor, far og børn.

- Det kan godt være, at jeg ikke har prøvet alt i livet, men nu drømmer jeg om at komme hjem. Hjem til min helt egen lille familie, forklarer den hotte sanger.

Det bliver nu ikke en lille familie, Burhan vil få med ni år ældre Sarah Zobel. Hun har to børn fra sit ægteskab, Roberta på 11 år og Vincent på seks år, så det bliver en moderne storbørns-familie, hvis Burhan og Sarah for alvor slår pjalterne sammen.

Sarah Zobel og Burhan: Holdt jul sammen

Sponsoreret indhold