Burhan G og Zobel flytter sammen igen

Sarah og Burhan har dannet par siden 2012. (Foto: Thomas Laursen)

Sarah og Burhan har dannet par siden 2012. (Foto: Thomas Laursen)

Thomas Laursen

Siden SE og HØR for nyligt kunne afsløre, at Burhan G har investeret 8,5 millioner i en villa i Taarbæk uden kæresten Sarah Zobel, har parret haft travlt med at udfylde blanketter.

Den 41-årige jetsetter har nu fået officiel adresse sammen med sin ni år yngre kæreste. Det er noget af et skridt, for det har de ikke haft i over et år. I forelskelsens rus købte de i sommeren 2013 sammen en herskabslejlighed ved Søerne i København.

Men der gik ikke mange måneder, fra de var flyttet ind, til de solgte den igen og flyttede hver for sig i foråret 2014. Hun fik en lejlighed i Hellerup, mens han i første omgang rykkede ind i kendisghettoen STAY, som også huser Remee, Medina og Frederik Fetterlein.

Siden lejede Burhan G sig ind i en kæmpe strandvejsvilla i Klampenborg til 50.000 kroner pr. måned, mens Sarah beholdt lejligheden i Hellerup. Men nu er tiden altså blevet moden til igen at prøve at bo under samme tag.

Selv om Sarah nu officielt er flyttet ind, er det stadig kun Burhan G, der ejer villaen og hæfter for al gælden i den dyre bolig.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close