Burhan G: Lykke er en børneflok

Mon ikke det bliver nogle kønne unger, når Burhan G engang bliver far

Mon ikke det bliver nogle kønne unger, når Burhan G engang bliver far

Foto: Thomas Laursen

Til januar runder Sarah Zobel det skarpe hjørne og fylder 40 år. Men selvom hendes mave endnu ikke buler, håber kæresten Burhan G. åbenlyst stadig på at gøre hende gravid.

Popstjernen har aldrig lagt skjul på, at han gerne vil have børn, og glæder sig til det. Og babylysten bliver kun større og større.

I weekenden lagde Burhan G. et billede op på Instagram, der viser ham storsmilende og omgivet af glade under. Det eneste Sarah Zobels charmetrold fandt det nødvendigt at skrive, var:

- Lykken er...

Burhan G. og Sarah Zobel: Køber svinedyr herskabslejlighed

Og med sådan et statement er der vist ingen tvivl om, at sangerens største ønske stadig er at få sine egne børn, ligesom han ærligt afslørede i Euroman tidligere i år.

- Det må være verdens vildeste følelse at få børn, og hvis man skal snakke om, hvad en rigtig mand er, bør du snakke med en, der har fået børn, sagde Burhan G. i et interview med bladet i januar, hvor han også afslørede, at han endda glæder sig til babygråd.

- Jeg vil sidde og nyde hvert øjeblik og kigge på min baby og tænke: "Om to sekunder er du voksen og fri og har fået kørekort, men hold kæft, hvor var det dejligt, da jeg kunne tage dig op om morgenen, fordi du græd, og du kunne mærke din fars varme og hans hjerte, og det fik dig til at falde til ro." Hold kæft, det må være stort, forklarer Burhan.

Sidan da er Burhan G. og Sarah Zobel flyttet sammen i en stor herskabslejlighed, hvor der udover den smukke jetsetters børn Roberta på 12 år og Vincent på syv år, som hun har sammen med Alexander Kølpin, sikkert også kan være plads til en lille ny.

Se hvilket kendispar, der er helt babyklar

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close