Nyheder 11. august

Burgerbar lancerer ny burger på menuen: Inspireret af Stig Tøfting

Den utraditionelle burger koster 114 danske kroner
burger

Her er den nyeste tilføjelse på menukortet hos Søren E. Burgerbar i Viby J. 

Foto: Søren E. Burgerbar

Hvis du er blevet træt af den gængse burger, der ofte er kendetegnet en saftig oksekødbøf og lidt salat, eller bare trænger til lidt nyt, så er der gode nyheder.

Burgerbaren Søren E., som ligger i Viby J, har nemlig tænkt ud af boksen, og derfor præsenterer de nu en helt ny burger på menuen – nemlig pølsemix-burgeren med bearnaisesauce.

Det skriver Smag Aarhus.

Burgeren koster 114 kroner, og som navnet måske antyder, består den både af en omgang pølser, gyldne pomfritter, bearnaisesauce samt en stor bøf med dobbelt ost og bacon.

Det er da også før set, at Søren E. Burgerbar bryder med det traditionelle burger-menukort.

Burgerbiksen har nemlig tidligere budt på "boller i karry"-burgeren eller "carbonara-burgeren", fortæller Søren Ejlertzen, som er indehaver af stedet, til mediet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Inspireret af fodboldlegende 

Indehaveren af Søren E. Burgerbar fortæller desuden, at den nyeste tilføjelse til menukortet er inspireret af den danske fodboldlegende, Stig Tøfting. Han er nemlig stamkunde i biksen:

– Lige med pølsemix-burgeren må jeg give Stig Tøfting skylden for, at den er blevet til noget. Han har ofte været efter mig for at få en pølsemix med bearnaisesauce på kortet, og da Stig er en god stamkunde, kan jeg jo slå to fluer med et smæk ved at lave en pølsemix-burger med bearnaisesauce.

Søren E. Burgerbar ligger på Skanderborgvej 167 i Viby J nær Aarhus.

Sponsoreret indhold