Bubber går over stregen

I Bubbers nye program \

I Bubbers nye program "Blind Tillid" kommer han blandt andet ind på utroskab - noget, han selv har haft tæt inde på livet.

Foto: Kaspar Wenstrup

Der bliver ikke lagt fingre imellem, når 52-årige Bubber møder en række kendte i "Blind tillid", som har premiere i aften kl. 20 på Kanal 5. 

Her har otte kendte danskere sagt ja til at blive fulgt af Bubber i to dage, og han må spørge om hvad som helst. Når han møder de kendte, har han bind for øjnene og har derfor ikke mulighed for at forberede spørgsmål, da han jo ikke ved, hvem han skal følge.  

- Jeg vil tæt på det her menneske, så jeg spørger om alt, der falder mig ind. Jeg skyder virkelig med spredehagl, men det er gså en god måde at lære folk at kende på, fortæller TV-værten til SE og HØR.

I premiereprogrammet skal Bubber tilbringe to dage sammen med Flemming Østergaard, og selv om snakken primært handler om Don Ø's fængselsstraf, får Bubber også spurgt til eksempelvis utroskab. 

- Jeg elsker at blive klogere. Jeg vil gå hele vejen for at lære folk at kende, men jeg skal også være mig selv bekendt og ikke gøre folk kede af det, lyder det fra Bubber. 

I 2012 stod Bubber selv frem og fortalte i sin selvbiografi, at han havde været sin kone utro.

Hvordan er det at fortælle sådan en historie til hele Danmark?

- Det er jo nogle ting, der gør rigtig, rigtig ondt. Både på mig og hende, erkender Bubber. 

"Blind tillid" kan ses i aften kl. 20 på Kanal 5.

Se Bubber fortælle om utroskab i videoen. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close