Nyheder12. december 2013

Bubber: Fyret

TV-værten mister sit job for TV2
TV2 kan ikke længere bruge Bubber som vært
TV2 kan ikke længere bruge Bubber som vært
 Foto: All Over23 år. Så længe har Bubber tonet frem på skærmen på TV2, men det er slut nu.

I sidste uge fik Bubber beskeden om, at hans program "Danmark ifølge Bubber" lukker, og TV2 ikke har noget nyt job til den populære vært.

Bubber: Smider tøjet i vild sexleg

- Det er rigtigt. Vi har ikke truffet beslutning om, hvad Bubber skal lave for os til næste år, siger Lotte Lindegaard, der er kanalchef for TV2, til BT.

Bubber ærgrer sig over fyringen.

-Min reaktion er øv. Det er meget ærgreligt, for det er min baby og et program, jeg virkelig brænder for, fortæller han.

Bubber kommer dog ikke til at stå helt uden job. Han arbejder til dagligt for produktionsselskabet Eyeworks, hvor han er med til at udvikle nye TV-programmer.

TV2 har heller ikke afvist muligheden for at Bubber igen en dag kommer til at stå i spidsen for programmer for dem.

- Han er en dygtig vært, og vi har været rigtig glade for ham, så dukker det helt rigtige forslag op, møder seerne måske Bubber på TV2 igen, siger kanalchefen til BT.

Anders Lund Madsen: Død over Bubber

HansTV2- karriere startede i 1990 børneprogrammet "Bubbers Badekar". Siden lavede han "Snurre Snups Søndagsklub" i knap 10 år.

Bubber har været vært på store underholdningsprogrammer som "Den store klassefest" og "Scenen er din", inden han i 2009 fik sin egen programserie.

Der er lavet 80 afsnit af "Danmark ifølge Bubber" hvor han har bl.a. besøgt en swingerklub og lavet pornofilm.

Sponsoreret indhold