Bubber afslører: Nyt spændende job på Kanal 5

Til oktober har vi igen mulighed for at blive underholdt af Bubber. Han er nemlig i gang med optagelserne til et nyt portrætprogram på Kanal 5.

Til oktober har vi igen mulighed for at blive underholdt af Bubber. Han er nemlig i gang med optagelserne til et nyt portrætprogram på Kanal 5.

Foto: TV3

I intet mindre end 80 programmer skildrede Bubber dagens Danmark i successerien ”Danmark – ifølge Bubber”.

Og nu er hitmageren igen klar til at tage danskerne med storm i en ny programserie.

Denne gang er det dog ikke TV2, Bubber kan opleves på – men derimod Discovery Networks Kanal 5.

Sammen med produktionsselskabet Strong har den 52-årige vært udviklet et nyt koncept, hvor han skal helt tæt på kendte danskere.

- Vi skal lave portrætter med et åbent sind – og hvordan gør man så det? Man går ind til det uden at have researchet, fortæller Bubber til SE og HØR og indrømmer, at han nok ikke helt ville kunne lade være med at researche bare en smule, hvis han kendte navnet på sin deltager.

Det er der dog fundet en temmelig kreativ løsning på.

- Produktionsselskabet har fået carte blanche til at vælge de kendte, jeg skal portrættere. Jeg bliver så transporteret hen til en location med bind for øjnene uden at vide, hvem jeg skal bruge to dage sammen med. Og det er så den kendte, der fjerner bindet, forklarer Bubber om den nye portrætserie, der indtil videre går under arbejdstitlen "Blind tillid".

Det bliver i første omgang til otte programmer med otte forskellige mennesker, der har en skæbnehistorie, som Bubber får muligheden for at snakke med dem om.

- Aftalen er, at jeg må spørge om alt, afslører Bubber.

- Hvert program kommer til at køre i to spor. På dag et ved jeg ikke, hvem jeg skal møde, og jeg har derfor ikke haft mulighed for at researche på vedkommende. På dag to har jeg så haft mulighed for at læse op på den kendte, og har derfor mulighed for at gå endnu mere i dybden, siger Bubber.

Første afsnit vil blive vist til oktober i år – og optagelserne er allerede gået i gang.

Første kendis har allerede været i Bubbers kyndige hænder, og selvom han ikke må afsløre, hvem den kendte er, vil han gerne lade os gætte. Der er nemlig tale om en forretningsmand, der i øjeblikket går og venter på et kedeligt brev fra retsvæsenet.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close