Nyheder6. december 2009

B.S. Christiansen: Dropper Riis

Den tidligere jægersoldat vil ikke længere optræde som coach for Team Saxo Bank
Efter 10 års tæt samarbejde med Bjarne Riis og hans cykelhold holder B.S. Christiansen op
Efter 10 års tæt samarbejde med Bjarne Riis og hans cykelhold holder B.S. Christiansen op
 Foto: All Over

Cykelholdejer Bjarne Riis har aldrig haft andet end lovord tilovers for B.S. Christiansen, og han har gentagne gange givet den tidligere jægersoldat en stor del af æren for de mange store resultater, Team Saxo Bank har opnået, ikke mindst i Tour De France.

Men nu er det slut med samarbejdet mellem de 2.

- Jeg har været hos Team Saxo Bank i 10 år og har været utroligt glad for og utroligt stolt over at bygge holdet op fra bunden. Vi har vundet Tour de France og mange andre store sejre, men nu er det tid til, at drengene skal klare sig selv, siger B.S. Christiansen til TV2 Sporten.

Ud over at arrangere holdets årlige overlevelsestur har B.S. Christiansen været med holdet til Tour de France. Her har han fungeret som en problemknusende altmuligmand, som har sørget for noget så forskelligt som at løse interne skærmydsler på holdet, være chauffør under enkeltstarterne og agere bodyguard for rytterne i start- og målområderne, skriver Ekstra Bladet.

B.S. Christiansen vil nu - blandt andet - fokusere mere på arbejdet som coach for SAS Liga-klubben FC Midtjylland, ligesom han vil fortsætte som personlige coach, som kronprins Frederik, Bubber og Lisa Lents tidligere har haft stor glæde af.

Sponsoreret indhold