Nyheder 29. januar 2015

Bryan Rice udsat for svindel: -Jeg er chokeret

Nogen har oprettet et kontokort i sangerens navn
Af af
Nogen har snydt Bryan Rice
Nogen har snydt Bryan Rice
Foto: Thomas LaursenMens sangeren Bryan Rice nød livet på Bali, skete der noget uventet hjemme i Danmark. Nogen oprettede et kontokort til elektronikkæden Fona i hans navn. Blandt alle brevene, der var kommet ind ad døren under den næste månedlange ferie, gemte der sig en hilsen fra et kreditfirma: "Tillykke med dit nye Fona-kort."

LÆS OGSÅ: Bryan Rice til Basim: Det er usmageligt!

- Det er en syret sag. Jeg kunne aldrig drømme om at bruge et hurtiglån. Kreditfirmaet fortalte mig, at der den 18. januar var brugt næsten 40.000 kroner i Fona i Amagercentret. På det tidspunkt lå jeg i en pool på Bali, fortæller Bryan Rice til SE og HØR.

Den kendte popstjerne har nu meldt sagen til politiet. Det har været en hård oplevelse for Bryan Rice.

LÆS OGSÅ: Rystet Bryan Rice: Jeg har aldrig kaldt Basim for usmagelig

- Jeg er meget chokeret over det. Det er jo min identitet, der er svindlet med. Jeg har ringet til de andre kreditselskaber. Heldigvis er jeg ikke blevet misbrugt andre steder, endnu. Jeg har også fået navne og adressebeskyttelse. Jeg så egentlig ikke mig selv som offer. Det er noget af det dummeste, man kan gøre med et navn som mit. Det er dumt gange tre, siger han.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Kende danskeres ferieparadis

Der er stadig en del uafklarede spørgsmål, som der måske kommer svar på i løbet af de næste dage.

- Det er spændende at se, hvilken ID der er brugt i forbindelse med kortet, for jeg har ikke mistet noget. Jeg vil også gerne se underskriften, der er skrevet under med, fortæller sangeren.

Bryan Rice er snart aktuel med albummet "Hear Me As I Am." Det udkommer 23. februar.

SE og HØR forsøger at få en kommentar fra Fona.

Sponsoreret indhold