Bryan Rice til Basim: Det er usmageligt!

Bryan Rice kalder det usmageligt, at Basim valgte at bruge Dannebrog i sin sang

Bryan Rice kalder det usmageligt, at Basim valgte at bruge Dannebrog i sin sang

Foto: Thomas Laursen og Lars H. Laursen
Lørdag aften kunne krøltoppen Basim lade sig hylde som vinder af det danske Melodi Grand Prix med sin sang 'Cliche Love Song' - og som en del af musiknummeret blev Dannebrog hejst ned fra loftet til sidst i hans vindersang.

Og dét er ikke faldet i god jord Bryan Rice. De to er gode venner privat, men til bt.dk kalder Brian Rice Dannebrog-stuntet for 'usmageligt':

Læs også: Basim efter sejr: Det er surrealistisk

Læs også: Basim vinder Melodi Grand Prix

- Jeg er meget overbevist om, at man skal lade være med at bruge Dannebrog. Jeg har hele tiden syntes, at det var en smule usmageligt. At bruge det i Eurovision ville være direkte malplaceret, sagde Bryan Rice til bt.dk.

Bryan Rice hentyder til det faktum, at rigtig mange udlændinge kan have svært ved at forstå danskernes Dannebrog-eufori.
Basim var til gengæld rigtig glad for flag-valget.

- Dannebrog er et tegn på frihed og på, at der er plads til os alle. Vi kan gøre, hvad vi vil, og det er lige meget, hvordan vi ser ud. Jeg synes Dannebrog et godt ikon på sammenhold, og jeg synes, vi skal bruge det noget mere, lød det fra den glade vinder til mx.dk efter sejren.

Læs også: Basim på hemmeligt besøg hos prinserne

Læs også: Se de sjove fraklip med Basim

De ti sange blev bedømt af en fagjura, der i år bestod af af Søs Fenger, Mick "Cutfather" Hedin Hansen, Lars "Chief One" Pedersen, Camille Jones og Jørgen de Mylius. Og de var alle enige om, at Basims 'Cliche Love Song' var den bedste og kvitterede med maksimum point. Samtidig fik krøltoppen 15 ud af 30 point fra seerne, og dermed kunne Basim kalde sig vinder af musikshowet.

10. maj skal Basim således på scenen i det internationale show, som afholdes i B&W Hallerne i København.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close