Bryan Rice: "Jeg føler mig taget i røven"

- Sagen gør mig ked af det og vred. Men jeg må prøve at glemme det, indtil dommen kommer, for det ødelægger min kreativitet, siger Bryan Rice

- Sagen gør mig ked af det og vred. Men jeg må prøve at glemme det, indtil dommen kommer, for det ødelægger min kreativitet, siger Bryan Rice

Foto: All Over

Bryan Rice går nu rettens vej for at få de 65.000 kroner, som sangeren mener, hans tidligere booker skylder ham.

Samarbejdet startede i 2008, hvor Rice hyrede Alex Futtrup til at booke sine koncerter, men da det ophørte et års tid senere, valgte Futtrup at beholde en pose penge, fordi han mente, han også havde fungeret som manager for Rice. Det er sangeren lodret uenig i.

Læs også: Bryan Rice som Amy Winehouse

- Jeg er normalt ikke typen, som har kontroverser med folk. Men jeg føler mig taget i røven, så jeg bliver nødt til at gøre noget. Det chokerer mig faktisk, at der findes sådan nogle mennesker i musikbranchen, siger Bryan Rice, som nu har slæbt bookeren i retten for at få sine penge, til Ekstra Bladet.

Læs også: Infernal: Fattige millionærer

Oprindeligt forsøgte Dansk Artist Forbund at få Alex Futtrup, som tidligere har haft lignende kontroverser med succesbandet Infernal, til at betale de 65.000 kroner, som Bryan Rice mener, han har til gode som en del af overskuddet efter en række koncerter i første halvår af 2009.

Det lykkedes altså ikke, og nu skal sagen så prøves ved Københavns Byret, hvor der forventes at falde dom om 4 uger.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close