Nyheder6. juli 2009

Brødrene Laudrup: Andreas har håneretten

I fredags mødte de nye Laudrup-brødre for første gang hinanden på fodboldbanen
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/madslaudruptabtetilandreas1-jpg/brdrlaudrupandreasharhaaner-jpg.jpg
 til højre

De er vokset op sammen og har sikkert spillet mod hinanden masser af gange i en af farmand Michaels baghaver.

Men i fredags mødtes Mads og Andreas Laudrup for første gang nogensinde i en officiel kamp, da HB Køge tabte til FC Nordsjælland i en træningskamp.

- Det var en kamp som alle andre, men selvfølgelig også lidt sjovt at prøve det. Og at vi skulle spille direkte over for hinanden gjorde det bare bedre, skriver storebror Mads i sin blog på tv2.dk.

Han skiftede i vinter fra FCK til Herfølge, der netop er rykket op i Superligaen og har skiftet navn til HB Køge. Andreas har fået det meste af sin fodboldopdragelse i Spanien, men er nu ved at slå igennem på FC Nordsjællands superligahold.

- Desværre tabte vi kampen 1-0. Han lagde op til deres mål, så jeg må nok acceptere, at han har håneretten indtil næste gang, slutter Mads Laudrup sit blogindlæg.

Næste gang brødrene Laudrup får mulighed for at stå over for hinanden bliver allerede i Superligaens 5. spillerunde den 16. august, hvor HB Køge og Mads har hjemmebane og muligheden for revanche.

Sponsoreret indhold