Nyheder7. oktober 2017

Drama i Vild med dans: Brød sammen backstage inden hun skulle på gulvet

Svømmeren Mie Ø. Nielsen kunne ikke finde trinene og få kroppen til at makke ret, da hun fredag aften gik på gulvet med sin dansepartner Mads Vad. Parret endte med lave karakterer og ris fra dommerne – og det endte med, at Mie brød sammen backstage og måtte have lagt ny make-up, før at hun igen måtte på gulvet i en omdans
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20171006_tsl_vmd_5_0103.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Det er ingen hemmelighed, at det kræver både blod, sved og tårer at være med i Vild med dans.

Og følelserne sidder da også helt ude på kjolerne og jakkesættet, når de håbefulde nydansere forsøger at imponere dommere og dansere med deres dansetrin.

Fredag aften voldte trinene desværre store problemer for svømmeren Mie Ø. Nielsen. Hun røg ud af takt og kunne ikke følge sin partner Mads Vad rundt på gulvet – og det var tydeligt for enhver.

De fire dommere kom med kritik og ris, og de kvitterede med aftenens næstlaveste point, 17.

Og den dårlige præstation på gulvet betød, at Mie brød sammen backstage og måtte have lagt ny make-up, før at hun igen måtte på gulvet i en omdans.

Det skriver Ekstra Bladet.

- Det vil jeg ikke lægge skjul på. Man lægger så meget arbejde og så mange følelser i det, og så bliver man sur og frustreret, og man ved, at man godt kan, så når man ikke får gjort det, bliver man frustreret, siger hun til Ekstra Bladet.

I omdansen gik det hele dog bedre, og det betød, at Mie og Mads røg videre i programmet, mens det andet omdans-par, Simon og Claudia, måtte forlade det populære danseprogram fredag aften.

- I første dans gik det galt. I omdansen var det perfekt, men ja, i den første kunne jeg bare ikke komme ind i den. Det slukkede, og jeg kunne ikke finde trinene i mit hoved, siger Mie til Ekstra Bladet.

Mie og Mads i Vild med dans 2017

Det var altså Simon og Claudia, der måtte forlade programmet, efter at de havde forsøgt sig med en dans til tonerne af Gasolin-nummeret ”Det bedste til mig og mine venner”.

Det har jo været fuldstændig fantastisk og over al forventning. Det har været super fedt og super sjovt, og jeg har jo vundet: Jeg har fundet en ny ven, fortalte Simon Jul efterfølgende og tilføjede:

- Jeg er både ret skuffet over, at det ikke lykkedes, og så er jeg også glad for at få mine fødder tilbage. Det har været en fantastisk rejse, og det har været skidesjovt, fortalte Simon Jul, der efterfølgende satte lidt flere ord på sit nyfundne venskab med sin dansepartner, Claudia Rex:

- På det personlige plan der tager jeg en god veninde med. Det der med at få nye gode venner i en alder af 40, det tror jeg ikke sker for særlig mange, og det har ubetinget været den største gave at få Rex ind i mit liv. Der har jeg vundet. Så går det nok, at vi ikke gik videre, fortalte Simon Jul til SE og HØR.

Der bliver dog ikke tid til at hvile på laurbærrene for komikeren, selv om tiden i træningslokalet og på dansegulvet er forbi:

- Nu vil jeg bruge en masse timer på at sove, og så er der et radioprogram, en bondegård og en slagterbutik, der også skal passes. Og så glæder jeg mig helt afsindigt meget til at være lidt hjemme igen sammen med min kæreste.

Sponsoreret indhold