Nyheder4. januar 2019

Bro ramt af voldsom stress

2018 var et succesfuldt år for sangeren Bro. Så succesfuldt at han blev ramt af stress
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/team_albert_tsl_20181002_0083.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Der findes næppe mange danskere, der ikke på et eller andet tidspunkt i det forgangne år har hørt eller sågar skrålet med på megahittet ”Sydpå”.

Sangen er blevet afspillet omkring 15 millioner gange, siden hittet blev soundtracket til sidste års sæson af "Paradise Hotel". Og sangeren bag - Kevin Andreasen, bedre kendt som Bro - har sandelig også haft travlt.

Så travlt at den massive succes, der kom fra den ene dag til den anden, har resulteret i, at sangeren blev ramt af stress.

- Den største udfordring for mig har været at leve med stress. Jeg kommer fra ikke at have så mange jobs til at have rigtig mange jobs. At have så meget stress som 21-årig har været helt sindssygt, fortæller Bro til B.T.

Faktisk har den blonde rødovredreng haft omkring 200 spillejobs, blandt andet rundt omkring på alle landets diskoteker. I de travleste perioder kunne han bruge 40 timer om ugen på transport for at komme rundt i landet og spille.

- Der var perioder, hvor jeg ikke var hjemme i 15 dage, hvor jeg sov på hoteller. Det var virkelig hårdt, lyder det til avisen. Det var dog først, når roen og stilheden faldt på, at stressen virkelig meldte sig.

- Jeg har haft massivt stress. Når jeg ikke lavede noget, så følte jeg, jeg blev nødt til at lave noget. Jeg kunne heller ikke sove om natten. Det har hele tiden været op og ned, fortæller sangfuglen til B.T.

Nu hvor 2019 har meldt sin ankomst, er det også med et klart ønske fra popstjernens side om at slappe lidt mere af, flytte sammen med kæresten og rejse ud i længere perioder. Og så vil han også gerne holde op med at bide negle.

Men der skal ikke udelukkende flades ud.

Den unge stjerne har nemlig ikke tænkt sig at ligge på den lade sidde. I det nye år kommer der nye sange, og han er sikker på, de bliver hits.

- Det bliver et vildt 2019, hvor jeg laver et endnu større hit end fucking Sydpå. Men det bliver svært, siger en optimistisk Bro til avisen.

Sponsoreret indhold