Nyheder 26. november 2007

BRITNEY SPEARS: VIL ADOPTERE TVILLINGER

Skandaledronningens sidste nye påfund er at anskaffe sig et par adoptivbørn, nu hvor hun har mistet sine egne til eksmanden

Der går snart ikke en uge uden, at der dukker den ene mere bizarre historie op end den anden om Britney Spears og hendes forskruede liv.
Den stakkels Britneys seneste påfund er, at hun vil adoptere et par seksårige tvillinger fra Kina.
Ifølge vennerne er hun blevet mere og mere desperat, siden hun mistede forældreretten over sine to børn Sean Preston på to år og den etårige Jayden James til eksmanden Kevin Federline. Selv om Britney må se sine børn to gange om ugen, føler hun alligevel et vist tomrum, efter at de er flyttet hen til deres far, og det tomrum skal nu udfyldes af de to kinesiske adotivbørn.

Britney er ikke dømt "ikke egnet" til at tage sig af sine sønner, men det har ikke fået hende til at stramme op på sit liv.
Den efter sigende mere og mere deprimerede popprinsesse blev nemlig for nylig taget i at køre over for rødt i Hollywood med børnene i bilen. Derfor må Britney nu heller ikke længere køre bil med dem.

Hun er selv godt klar over, at hun er ude på et skråplan, og at det er et spørgsmål om tid før hendes livsstil giver bagslag. Hun har nemlig spenderet over en kvart million kroner på sin egen begravelse.
En kilde tæt på Britney har sagt: Det virker ikke, som om hun har tænkt situationen helt igennem. Adoption og begravelse? Det er ikke ligefrem to ting, der harmonerer.
Selv om det er fornuftigt nok at sætte penge af til sin egen begravelse, er det dog noget tidligt at tænke på den slags, når man kun er 25 år.
- I hendes tilfælde er der tale om alt for meget, alt for tidligt. Hun gør ikke sig selv nogle tjenester, siger kilden.

Hvis det lykkedes Britney Spears at blive godkendt til adoption, kan hun melde sig ind i klubben af kendte adoptivmødre, som blandt andet tæller Madonna, Angelina Jolie og Nicole Kidman.

Sponsoreret indhold