Nyheder17. januar 2008

BRITNEY SPEARS: VÆRT VED DANSK OSCAR-FEST

Den evigt skandaleramte sangerinde er klar til at vaske tavlen ren, hun vil gøre comeback som vært ved en dansk Oscar-fest
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/britneyhost1-jpg.jpg

Da Britney deltog i åbningen af The Scandinavian Mansion of Style i Hollywood i slutningen af november, har hun åbenbart haft så god en oplevelse, at hun vil gentage succesen. Når modehuset holder Oscar-fest d. 16. februar, vil hun ikke blot være en af deltagerne, hun har sagt ja tak til at være vært for arrangementet, skriver msn.dk. Ved åbningen var det skuespilleren Sharon Stone, der var vært, men nu skal der åbenbart yngre - og mere skandaløst - kød til.

Det er danskeren Claus Hjelmbak, der står for festen, og han er også venner med frk. Spears. Claus vil dog ikke udtale sig privat om veninden, men vil gerne bekræfte, at han dagligt er i kontakt med hende, og at de også har talt om festen.
- Det er korrekt. Britney skal være vært ved vores næste fest. Jeg er meget glad, fortæller Claus til msn.dk.

Claus Hjelmbak har til daglig rigeligt at tage sig til med at promovore Scandinavian Mansion of Style, og meget tyder på, at han har haft stor succes med det. Adskillige VIP-billetter til hans Oscar-fest er allerede solgt, selv om de har en pris på 5.000 dollars, eller omkring 25.000 kroner. Men så bliver gæsterne også fløjet til og fra Los Angeles med privat jet fra København.

Sponsoreret indhold