Nyheder7. februar 2008

BRITNEY SPEARS: UDSKREVET

Det går tilsyneladende bedre med den fallerede popstjernes helbred. Hun har i hvert fald forladt hospitalet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/britney-udskrevet-stort-jpg.jpg

Britney Spears er nu blevet udskrevet fra den lukkede psykiatriske afdeling ved UCLA Medical Center, hvor hun blev indlagt for en uge siden under stor mediebevågenhed.

Ifølge L.A. Times gik udskrivelsen stille for sig sammenlignet med det hysteri, der opstod, da hun blev indlagt den 31. januar.
Få dage efter indlæggelsen blev det offentliggjort, at hendes tvangsindlæggelse ville vare minimum 14 dage. Hun blev samtidig umyndiggjort, således at hendes far fungerer som værge og bestemmer over hendes penge og ejendom.

Men efter kun en lille uge på den psykiatriske afdeling vurderede lægerne, at popstjernen ikke længere er til fare for sig selv eller andre, og derfor kunne hospitalet ikke tvinge Britney til at blive.

Selve udskrivelsen gik stille og roligt, men Frøken Skandale kunne selvfølgelig ikke nøjes med at blive smuglet hjem til sit eget hus uden tilhørende mediecirkus. Hendes første dag i friheden udviklede sig til en farce, da hun besluttede sig for at køre rundt i Los Angeles med en horde af paparazzi-fotografer efter sig.
Hver gang bilen holdt stille, sprang fotograferne ud af deres biler og omringede popstjernen.

Forældrene frygter det værste
Selv om Britney ikke længere er tvangsindlagt, fortsætter hendes far, Jamie Spears, med at fungere som datterens værge.
Der er desuden forlydende om, Jamie Spears overvejer at gå i rettens vej for at få yderligere magt over Britney, så han kan bestemme, hvem datteren må få besøg af.

Begge forældre er skuffede over, at Britney allerede er udskrevet.

- Vi er meget bekymrede for vores datters sikkerhed og sårbarhed, og vi tror, at hendes liv på nuværende tidspunkt er i fare. Ordrerne om, at vores datter skal have en værge, bliver groft ignoreret.

Forældrene har fået installeret en GPS-sender i alle Britneys biler, så de altid kan holde øje med, hvor hun befinder sig.

Sponsoreret indhold