Nyheder 10. september 2008

Britney Spears: Styr på stumperne

Uanset hvor meget kaos der har været i popstjernens liv, sørger en række mænd i kulissen for, at hendes liv ikke falder helt fra hinanden

Et gammelt ordsprog siger: "Bag enhver magtfuld mand, står en stærk kvinde". I tilfældet Britney kunne det omskrives til: Bag en umulig popstjerne står en hel horde af mænd.

For på trods af kamp om forældremyndighed, tvangsindlæggelse, pille- og alkoholmisbrug har der aldrig været total kollaps i Britneys liv.

Med de mange MTV-video awards hun vandt forleden, ser det faktisk ud til , at hun er på vej tilbage til toppen og det er ikke hendes egen fortjeneste alene. Når alt er kaos i den unge stjernes liv, har hun nemlig et helt hold af ansatte, til at hjælpe sig tilbage på ret køl.

Hun har en personlig træner, Marc Corliss, til at sørge for motionen, en kok til at styre diæten og ikke mindst holder Britneys far, Jamie, styr hendes mange millioner.

Senest er Britneys tidligere manager Larry Rudolph vendt tilbage til sangeren og sammen med Britneys far, skal han for alvor sørge for, at hendes karriere når nye højder i fremtiden.

Og så har popprinsessen selvfølgelig også en personlig frisør, en bodyguard og en advokat, som en del af sit crew.

Sponsoreret indhold