Nyheder4. februar 2008

BRITNEY SPEARS: SAT I GUMMICELLE

Popstjernens tvangsindlæggelse forlænget med 14 dage
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/britneyraedsel1-jpg.jpg

Britney fortsætter som patient på UCLA Medical Center i Los Angeles, hvor hun har været siden sin tvangsindlæggelse den 31. januar. På afdelingen kan Britney gå i sit eget tøj, modtage besøg og tale i telefon. Dog ikke sin egen telefon. Popsilden er som sine medpatienter henvist til at bruge afdelingens telefonautomater.

En kilde tæt på familien beskriver over for people.com hele situationen som "forfærdelig". Siden Britney i weekenden blev umyndiggjort og hendes far, Jamie Spears, indsat som værge, har hun ikke længere fuld bestemmelse over hverken sin ejendom eller den medicinske behandling, hun modtager. Kilden fortæller til people.com, at Britney nu er anbragt i en gummicelle - og der bliver hun, indtil lægerne mener, hun er rask nok til at modtage behandling uden for sygehuset. Den eneste anden mulighed for en udskrivelse går via retten.

Ifølge Britneys manager Sam Lufti ønsker hun ikke at have sin far som værge og har kontaktet sine advokater om sagen. Allerede mandag afholdes der en høring, hvor Britney ved advokatens hjælp vil forsøge at få indsat en anden værge end faderen.

Sponsoreret indhold