Nyheder 8. april 2008

BRITNEY SPEARS: PARTNER MED DANSKER

Den kriseramte sangerinde har lavet en millionaftale med danske Claus Hjelmbak om nyt projekt

Når Britney ikke lige har haft travlt med samtaler hos psykologen, pilleafvænning eller eskorterede ture til nærmeste drugstore efter slikkepinde, har hun og hendes far faktisk haft seriøse møder med Hollywood-agent Claus Hjelmbak.

Ifølge kilder skal hun nemlig sammen med danskeren starte en amerikansk import af dansk design. Nærmere bestemt dansk krimskrams til hjemmet.

Claus Hjelmbak, som for tiden er i Danmark, bekræfter, at han forhandler med Britney.

- Det er korrekt, at vi har diskuteret forskellige projekter, men der er ikke noget fastlagt på nuværende tidspunkt. Det er også korrekt, at jeg har været i daglig kontakt med Britney og hendes far gennem de sidste par måneder, siger Hjelmbak til MSN.

Britney Spears og Claus Hjelmbak har været gode venner, siden de for tre år siden blev introduceret for hinanden af en af danskerens andre klienter, Snoop Dogg.

Hjelmbak står bl.a. bag Scandinavian Style Mansion-festerne i Los Angeles, og det var meningen, at Britney skulle have været vært ved den seneste fest, ligesom hun var en af hovedattraktionerne ved en af de andre Style Mansion-fester, hvor hun endda var så heldig, at få en stor flot fødselsdagskage af selveste Erik Damgaard og hans Anni - altså det utrolige danske par fra "Anni og Erik goes to Hollywood".

Sponsoreret indhold