Britney Spears: Ødelægger sit comeback

Britney gør oprør imod den skrappe diæt, hun skal følge. Hun kaster sig over junkfood i stedet med at nøjes med de 1200 kalorier hun højst må indtage på en dag

Britney gør oprør imod den skrappe diæt, hun skal følge. Hun kaster sig over junkfood i stedet med at nøjes med de 1200 kalorier hun højst må indtage på en dag

Foto: All Over

Hun har allerede tabt sig bemærkelsesværdigt meget. Men managerne har fortsat sat Britney Spears på en streng diæt, som indebærer, at hun kun må indtage 1200 kalorier om dagen. Dette kan sangeren ikke overholde, og kaster sig efter sigende over burgere og andet junk food.

- Britney spiser burgere og pommes frites til frokost for at gøre oprør imod den strenge madplan, der er lavet til hende, fortæller en kilde.

Alt bliver besluttet hen over hovedet på stjernen, og hun bliver holdt nøje øje med, for at hun ikke skal ødelægge sit forestående comeback.

Den 27-årige popstjerne har ellers knoklet for at komme tilbage efter sit sammenbrud i starten af 2008. Hun har allerede tabt sig omkring 12 kilo siden juli og ser bedre ud, end hun har gjort længe. Hun har også allerede stor succes med singlen "Womanizer" fra hendes nye album.

Men på trods af den spirende succes, har Britney selv sagt, at de mange regler og retningslinjer, der bliver lagt for hendes liv, gør, at hun føler sig fanget.

I øjeblikket er Britney i Indien, hvor hun har holdt jul sammen med Bollywood-danseintruktøren Sandiop Soparrkar, som hun efter sigende har en romance med. De to har mødt hinanden i forbindelse med Britneys dansetræning til hendes kommende turné.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close