Nyheder25. juni 2008

Britney Spears: Nu må børnene overnatte

Popstjernen må endelig have sine to sønner sovende hjemme hos sig selv
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/britneyborn2-jpg.jpg

Nu har en dommer givet Britney Spears' to små sønner lov til at overnatte hos deres mor. I lang tid har popstjernen kun været sammen med sine børn i dagtimerne og været nødt til aflevere dem hos deres far, Kevin Federline, når de skulle i seng.

Britney havde sin forældrecoach med i retten, og hun besvarede dommerens spørgsmål- åbenbart så godt, så den unge mor nu får meget bedre mulighed for at være sammen med sine drengene.
Ifølge vidner opførte Britney sig meget professionelt i retten, så noget kunne tyde på, at hun for alvor har taget sig sammen for børnenes skyld.

Spears mistede forældreretten over sønnerne Jayden James og Sean Preston i januar, efter hun var blevet tvangsindlagt på en psykiatrisk afdeling. I takt med, at hun har fået rettet op på sit kaotiske lliv, har Britney dog genvundet retten til at være sammen med drengene lidt efter lidt.

Det seneste børnevenlige tiltag Britney har gjort, er at sætte sit hus i Hollywood til salg. Hun vil efter sigende væk fra alle paparazzifotograferne. I stedet vil hun flytte tættere på eksmanden og sønnerne, som bor i San Fernando dalen en times kørsel fra Los Angeles.

Britney Spears og Kevin Federline skal i retten igen 15. juli, hvor det skal vurderes, hvad der skal ske i fremtiden.

Sponsoreret indhold