Nyheder19. juli 2008

Britney Spears: Har det fint med at være ”weekend-mor”

Sangerindens advokat udtaler, at Britney accepterer, at Kevin Federline har fået den fulde forældremyndighed over deres to sønner.
Det har aldrig været helt nemt for 26-årige Britney at finde sig til rette i rollen som mor
Det har aldrig været helt nemt for 26-årige Britney at finde sig til rette i rollen som mor
 Foto: All Over

Livet har ikke været nemt for Britney på det sidste og netop fordi, der har virket som om, den trængte stjerne endelig er ved at komme på ret køl igen efter et år med det ene sammenbrud efter det andet, kom det som et chok for mange, at forældreretten til hendes to små drenge nu er taget helt fra hende.

Ikke desto mindre forlyder det ny, at Britney har det fint med beslutningen. Ifølge hendes advokat Laura Wasser, tager Britney i hvert fald beslutningen med oprejst pande.

- Det er en sejr for begge parter. De vil begge det bedste for børnene, og ønskede ikke en retssag. De synes ikke, det var nødvendigt. Der var aldrig kamp om forældremyndigheden. Det var ikke sagens kerne, men snarere at få mere tid med børnene.


Sover hos mor en gang om ugen

Advokaten bekræfter, at Britney Spears stadig ser Sean Preston og Jayden James to gange om ugen og har en ugentlig overnatning med dem. Det skriver OK! Magazine

- Hun vil få mere samvær med dem ved udgangen af året. Hun har det fint og glæder sig til at børnene kommer og overnatter, siger advokaten, der også siger, at hendes klient har det helt fint ovenpå kendelsen.

Forliget mellem Britney Spears og Kevin Federleine afventer stadig en dommerkendelse først i næste uge før den træder i kraft.

Sponsoreret indhold