Nyheder 23. november 2007

BRITNEY SPEARS: FALDT FOR TJENER

Skandaledronningen har fået nok af musikere, nu dater hun en helt almindelig opvarter

Den 25-årige sanger er begyndt at date tjeneren Michael Marchand, som arbejder på det fashionable spisested Mirabelle i Los Angeles.

Hun mødte ham, da hun spiste på den eksklusive restaurant tidligere på måneden, og hun faldt for ham lige på stedet.

Forleden vendte hun så tilbage til gerningsstedet, hvor hun spiste en romantisk middag sammen med sin nye flamme.
- Michael kom lidt over midnat, og hun kom lige efter klædt i sort og med mørke briller. De prøvede at være diskrete. 45 minutter efter forlod de restauranten sammen. Han var meget charmerende - han fik Britney til at grine og kiggede på hende med et lumsk smil, fortæller et øjenvidne.

Den lækre, høje, mørke tjener er dog ikke meget for at fortælle om sit forhold til popsangeren.

- Jeg kan ikke tale om det lige nu, sagde han, da han blev spurgt til romancen.

- De klikkede med det samme. Han er meget tiltrukket af hende, og de skriver hele tiden sms'er sammen, fortæller en anden kilde.

Ny trend

Britney er ikke den eneste, der falder for helt "almindelige" fyre. Det gør piger som Paris Hilton og Lindsay Lohan også.

Lindsay nedlage sin nye flamme, snowboarderen, Riley Giles på en afvænningsklinik, og frøken Hilton har lige haft en længere flirt kørende med et svensk pizzabud ved navn Alex Väggö.

Ham samlede hotelarvingen op, da han var på rygsækrejse i Los Angeles. Mon Britneys romance holder lidt længere end flirten mellem Paris og svenskeren - han blev nemlig smidt på porten efter kun tre uger. Og så var han oven i købet lige rejst hjem til Sverige for at forny sit visum.

Sponsoreret indhold