BRITNEY FLOVER SIG

Britney Spears er langt fra stolt af sin præstation ved søndagens MTV Video Music Awards. Efter den pinlige optræden foran millioner af seere verden over, brød den 25-årige sanger sammen og var fuldstændig utrøstelig.

- Hun var helt knust. Hun var virkelig nervøs inden showet og vidste med det samme, at hun havde kvajet sig, fortæller en kilde, der var helt tæt på den grædende stjerne efter fiaskoen.

Hvad det var, der gik galt for den faldne stjerne på den store aften, går der mange rygter om. En kilde fra backstageområdet fortæller, at popsangeren havde et voldsomt skænderi med sin frisør få timer før, hun skulle på scenen, og at det bl.a. var med til at hylde hende helt ud af den.

Frisøren havde Britney fået fløjet ind fra Los Angeles til Las Vegas, for at hun kunne se blændende godt ud til sit store comeback. Men under stylingen var popsangeren og frisøren blevet uenige om, Britneys lokker skulle være lyse eller mørke på den store aften.

Det resulterede i et voldsomt skænderi, der kolliderede, da den mopsede frisør klippede alle de extentions i stykker, som Britney skulle have haft på.

Hvis du tør udsætte dig selv for Britneys kummerlige show, kan du se det hele i artiklen "Skandale-åbning".

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close