Nyheder7. januar 2008

BRITNEY: DR. PHIL IKKE VELKOMMEN

Den populære amerikanske psykolog tiltvang sig nærmest adgang til den forhutlede popsangers hospitalsværelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/britneynagterphilambulance-jpg.jpg

Da den berømte Dr. Phil trådte ind på Britneys stue på Cedars-Sinai Medical Center, hvor hun blev indlagt i fredags, var det ikke med hendes gode vilje.

En pressemeddelse fra Dr. Phil siger, at han var inviteret af Britneys forældre, der håbede på, at han kunne få deres datter på ret køl. Men besøget var langt fra velkomment. Britney blev meget oprevet og stormede ud af stuen, da hun så den høje psykiater. Da hun endelig modvilligt kom tilbage, talte Dr. Phil i et kvarters tid, men Britney deltog ikke meget i samtalen.

Dr. Phil håbede på, at han kunne lokke stjernen til at deltage i sit show, men det nægtede hun pure. Hendes forældre havde ellers sagt ja ifølge det amerikanske medie TMZ, men det kneb noget med datterens entusiasme. Om forældrene vil deltage alene i programmet, vides ikke endnu.

Flere psykiatere har kritiseret både det hospital, Britney var indlagt på, og Dr. Phil for at gå ind til en patient, uden hun vidste noget om det, eller havde givet sit samtykke.

I Dr. Phils pressemeddelse skriver han yderligere, at han besøgte Britney i en time og fulgte hende ud til hendes bil, da hun blev udskrevet, men det passer ikke. Hun ville bestemt ikke følges ud af ham, og det blev kun til 15 minutters audiens hos popprinsessen.

Hun blev tvangsindlagt, fordi hun havde låst sig inde sammen med sine to sønner og en pistol, da børnene skulle hentes og bringes til deres far Kevin Federline.

Sponsoreret indhold