Nyheder25. juli 2008

Brigitte Nielsen: Så flot blev hun

Nu afslører den tidligere model resultatet af de mange plastikoperationer
Brigitte Nielsen før og efter utallige operationer. Før-billedet er taget den 24. April i år mens efter-billedet er fra torsdag aften
Brigitte Nielsen før og efter utallige operationer. Før-billedet er taget den 24. April i år mens efter-billedet er fra torsdag aften
 Foto: All Over

Torsdag aften viste den danske reality-stjerne, hvad de mange timer under kniven i hænderne på diverse tyske kirurger har kastet af sig. Hun har gennemgået en omfattende fedtsugning, en ansigtsløftning, fået lave nye brystimplantater, rettet og bleget tænder og ordnet sine øjne.

Det er første gang hun viser sig offentligt siden optagelserne til det tyske program "Aus Alt Mach Neu - Brigitte Nielsen in der Promi-Beauti-klinik" sluttede. Og man på sige, at alle anstrengelserne har båret frugt.

44-årige Brigitte så blændende godt ud, da hun ankom til West End Club Dolce i London iført en stram sort kjole, der afslørede hendes nylavede bryster.

Ansigtsløftningen og tandreguleringen var ikke til at skjule, men det prøver den danske tidligere model bestemt heller ikke.

- Jeg ved, jeg er den første kendte kvinde i verden, som har tilladt sig selv at blive filmet på operationsbordet. Jeg ved, at det er et tabu, men jeg er sikker på, at det vil fremprovokere en ny diskussion om emnet. Det er på tide, at tingene forandrer sig. Jeg føler mig som en på 30 år og sådan vil jeg også se ud igen, siger Brigitte til Daily Mail.

Der er ikke så meget andet at sige end: Missionen er fuldført.

Sponsoreret indhold