Nyheder25. maj 2009

Brigitte Nielsen: Plastikoperationer på dansk TV

Nu får danskerne også chancen for at følge med i totalrenoveringen af den tårnhøje skuespiller
Nu kan danskerne få lov at se realitystjernen få rettet op på alle sine skavanker
Nu kan danskerne få lov at se realitystjernen få rettet op på alle sine skavanker
 Foto: TV3

Den snart 46-årige danske skuespiller og realitystjerne Brigitte Nielsen skabte sidste år rædselsvækkende overskrifter verden over, da hun indvilligede i at lade et kamerahold følge hende, mens hun gennemgik et utal af skønhedsfremmende operationer.

Det blev til at begynde med vist i Tyskland under navnet: "Aus Alt Mach Neu - Brigitte Nielsen in der Promi-Beauty-Klinik", men nu bliver det også sendt på dansk TV. "Brigitte Nielsen under kniven" hedder det og kan ses i aften klokken 22.45 på TV3.

Det er ikke småting, den snart 46-årige kvinde gennemgår i løbet af de 4 programmer. Hun får blandt andet en omfattende fedtsugning, en ansigtsløftning, nye brystimplantater, rettet og bleget tænder og ordnet sine øjne - alt sammen for rullende kamera.

- Jeg ved, jeg er den første kendte kvinde i verden, som har tilladt sig selv at blive filmet på operationsbordet. Jeg ved, at det er et tabu, men jeg er sikker på, at det vil fremprovokere en ny diskussion om emnet. Det er på tide, at tingene forandrer sig. Jeg føler mig som en på 30 år, og sådan vil jeg også se ud igen, sagde Brigitte til Daily Mail, kort efter programmet sluttede i Tyskland.

Sponsoreret indhold