Nyheder26. juni 2008

Brigitte Nielsen: Jeg var alkoholiker

SE og HØR har talt med den danske eks-Hollywood-stjerne om at komme ud af alkoholens kløer og endelig være glad igen
Brigitte og hendes nuværende mand Mattia Dessi, som hun har været sammen med i to år
Brigitte og hendes nuværende mand Mattia Dessi, som hun har været sammen med i to år
 Foto: All Over

Når den skandaleombruste sangerinde Amy Winehouse synger om "Rehab" i sit storhit, klinger det ekstra i Brigitte Nielsens ører.

Den 44-årige udlandsdansker, med det tidligere efternavn Stallone, har nemlig været helt nede at vende, og måtte for halvandet år siden erkende, at hun var alkoholiker.

- Det er ikke en cool situation, og man gemmer sig for omverdenen. Jeg kunne drikke en halv liter vodka om dagen, og det gik både ud over mig selv og især mine børn.
Til sidst var jeg så langt ude, at jeg ringede til hjælpelinjen "Cryhelp", som sendte mig på afvænningsophold i nogle uger.
Senere ringede de så fra realityprogrammet "Celebrity Rehab" for at høre, om jeg ville være med, og det ville jeg gerne.
Simpelthen for at vise mig som et eksempel for andre med samme problem, fortæller Brigitte Nielsen til SE og HØR.

Brigitte kan meget snart fejre etårs jubilæum som ædru, og er lykkeligere end nogensinde med sin mand gennem to år, Mattia Dessi.

Ironisk nok var det dog netop et ægteskab, der gjorde den tidligere Hollywood-skuespiller til bedste ven med flasken.

- Jeg begyndte at drikke relativt sent som cirka 35-årig, og det var primært på grund af min tidligere mand Raoul, der kørte mig helt ned. Et ulykkeligt ægteskab, som jeg blev i for mine børns skyld.

Jeg plejer aldrig at fortryde noget som helst, men i det her tilfælde må jeg tage mine ord i mig igen. Jeg skulle aldrig være blevet sammen med ham, filosoferer Brigitte Nielsen, der nu har fået fornyet livsenergi ovenpå afvænningen.

- Jeg har indset, at hver dag er en gave. Mit liv er fantastisk, siger hun.

Programmet "Celebrity Rehab", hvor den danske stjerne sammen med en række amerikanske kendisser skal forsøge at blive afvænnet for åben skærm, vil blive sendt på dansk MTV til oktober.

Til den tid kan du i SE og HØR læse mere om Brigitte Nielsen og hendes problemer med alkohol.

Sponsoreret indhold