Nyheder24. januar 2013

Brian Mørk: Jeg knalder Medina om 14 dage

Nu taler komikeren ud om sin skøre mission
Han skal nok komme i mål. Tror vi da ...
Han skal nok komme i mål. Tror vi da ...
 Foto: Kaspar Wenstrup



En af Danmarks sjoveste mænd har en mision. En mission, der gerne skulle munde ud i en hed omgang sex med popdronningen Medina.

Missionen er sat i verden af komikeren Brian Mørk, der forleden lagde et billede på Facebook med teksten "Medina vil have sex med mig, hvis jeg får 72.000.000 likes... Please like...".

Indtil videre er der lidt over 58.000, der har trykket på den lille opadvendte tommelfinger på Facebook. Dermed mangler Brian Mørk stadig et par "likes", før han kan realisere sin hede fantasi.

Alligevel siger den åbenhjertige komiker til seoghør.dk, at han skam tror fuldt og fast på, at det kommer til at ske.

Brian Mørk: Vil ha' sex med Medina

- Jeg tror ikke, at der går meget mere end 14 dage. Så er den der. Der er mere end 100 på min Facebook-side, der har skrevet, at det måske havde været smart at skrive teksten på engelsk, når nu vi ikke er mere end knap seks millioner her i landet. Og det kan jeg selvfølgelig godt se det fornuftige i.

- Men du tror stadig på, at den er i hus - om man så må sige - om 14 dage?
- Nu skal billedet lige ud over rampen til det store udland, men når det først er af sted, så går det stærkt. Så ja, jeg tror på de 14 dage.

- Hvorfor er det lige tallet 72.000.000?
- Jeg vidste ligesom, at mine chancer ved Medina ikke er de største, så det var egentligt for at understrege, hvor usandsynligt det er, at Medina nogensinde kunne finde på at dyrke sex med mig.

Brian Mørk: Eneboer

- Hvad vi du gøre hvis ... undskyld ... når du rammer de 72.000.000 "likes"?
- Jeg vil være imporneret. Og Medina er jo en flot præmie. Tænk at kunne have hende hængende som et trofæ hjemme i stuen.

- Hvordan tror du, hun vil reagere, når du får de 72.000.000 "likes"?
- Ja, hun har jo godt nok en kæreste, og han kan selvfølgelig mudre det hele lidt til. Men igen - der kan jo ske meget på 14 dage ...

Medina: Se hende i bikini

- Man kan jo dyrke sex på mange måder. Hvad har du tænkt dig at gøre med Medina, når hun står nøgen over for dig?
- Jeg tror faktisk, at jeg vil blive rigtig skræmt og føle mig meget utilpas. Bare tanken om at Medina stod nøgen over for mig, giver mig præstationsangst. I virkeligheden ville jeg nok bare skynde mig at tage mit tøj på og løbe ned til en taxa ...

Vil du hjælpe Brian Mørk på vej til sit knald med Medina? Så tryk "like" til billedet her

Sponsoreret indhold