Nyheder30. oktober 2008

Brian Laudrup: Lej mit hus

Fodboldstjernen har droppet forsøget på at sælge sin kæmpe villa i Rungsted. Nu leder han i stedet efter potentielle lejere
Brian Laudrup dropper nu at komme af med sit svinedyre hus
Brian Laudrup dropper nu at komme af med sit svinedyre hus
 Foto: All Over

Hvis du har pengepungen i orden, kan du nu komme til at husere i Brian Laudrups gamle gemakker - en 292 kvm stor villa i Rungsted.

I godt et år har Brian Laudrup og hustruen Mette haft deres tidligere hjem til salg, men nu har de kastet håndklædet i ringen og opgivet boligkampen.

Det syvværelses hus har simpelthen været umuligt at komme af med, skønt det har været sat til salg af adskillige ejendomsmæglere, bl.a.kongen over Strandvejen - Jan Fogh.

- Verden er jo af lave. Så nu vil vi forsøge at udleje det og vente til bedre tider, fortæller den tidligere boldjonglør til Ekstra Bladet.

- Måske vi ved at udleje huset kan finde nogle, der bliver glade for at bo i det, håber Brian Laudrup.

Hvis du selv er lun på ideen om at leje dig ind i Laudrups aflagte hjem, skal du nok lige forberede dig på en husleje så stor, at jorden ryster.

Oprindeligt forlangte fodboldstjernen 27,5 millioner for huset. Det blev hurtigt sat ned med en halv million, men nu er det endt på 25 milloner for de gamle mursten i Rungsted.

Den månedlige leje har Laudrup endnu ikke offentliggjort, men mon ikke den ligger på den tunge side af 25.000 kr.

Hvis du skulle have råd til at leje dig ind hos Brian Laudrup, skal du ikke forvente at rende på fodboldtalentet i ny og næ. Mette og Brian flyttede nemlig allerede i begyndelsen af 2008 til deres nye hus. En seksværelses villa på 156 kvm, som ligger i Skodsborg.

Sponsoreret indhold