Nyheder28. januar 2013

Brian Holm: Vanvittig skruk

Den tidligere cykelrytter presser konen til flere børn
Af af
Brian Holm har ikke nok i sine to børn.
Brian Holm har ikke nok i sine to børn.
 Foto: All OverBrian Holm blev far en del senere i livet end de fleste, men det stopper ham ikke i at ville have flere af dem.

Den 50-årige tidligere cykelrytter har allerede ni-årige Albert og seks-årige Mynte med sin kone Christine - alligevel drømmer han om at blive far igen.

Det fortalte han seoghør.dk, da han dukkede op med tre børn på slæb til premieren på "Min søsters børn i Afrika" i Imperial lørdag formiddag.

- Næsten alle børnene er mine. Jeg vil dog meget gerne have nummer tre, og det vil min kone ikke, så jeg har været nødt til at låne naboens datter Smilla, grinede Brian Holm.

Brian Holm: Min datter ka' ikke li' mig

Brian Holm hjalp ikke Christine

Hans kone Christine er langt fra indstillet på at skulle have en baby i huset igen, men Brian Holm giver ikke op så let. Han har længe gernet ville have en tre'er.

- Så nu prøver jeg at overbevise hende om, hvor godt det kunne være, forklarede Brian Holm.

Det er måske ikke så mærkeligt, at Christine Holm langt fra er med på at skulle være spædbarnsforælder igen. Da parret fik Mynte, var det nemlig hende, der måtte sørge for alt.

Baby-projektet var dengang hendes, og i et interview med Alt for Damerne indrømmede cykelrytteren, at han ikke havde løftet en finger for at hjælpe sin kone og være der for deres lille datter.

Brian Holm: Jeg er asocial

Sponsoreret indhold