Nyheder21. februar 2013

Brdr. Price: Belønner konerne for at blive

James og Adam har lavet en højst usædvanlig ægtepagt
Brødrene Price har valgt at belønne deres koner, alt efter hvor lang tid ægteskabet holder.
Brødrene Price har valgt at belønne deres koner, alt efter hvor lang tid ægteskabet holder.
 Foto: All Over



Måske var det Adam Prices mange forliste forhold, der rumsterede i kulissen, da han bad sin nye hustru, Mischa, om at skrive under på en højst usædvanlig ægtepagt, da de to sagde ja til hinanden i slutningen af juli sidste år.

Adam Price fik sin Mischa

Adam benyttede sig af noget så specielt som aftrapnings-særeje. Det samme har storebror James, erfarer Ekstrabladet.dk, som har fået fingrene i de to brødres ægtepagter.

Aftrapnings-særeje betyder, at konerne får en lille bid af deres mænds ejendomme for hvert år, de er gift.

Men James og Adam har slet ikke valgt at give deres koner lige meget.

Adams kone Mischa får således kun én procent for hvert år, hun er gift med Adam. Anette får hele tre procent for hvert år, hun er gift med James.

Hvilke overvejelser der ligger bag ægtepagterne - som er lavet af samme advokat - vil brødrene ikke ud med.

- Det er ikke noget, jeg har diskuteret med Adam. Jeg kender kun til min egen ægtepagt og det er ikke noget, jeg har lyst til at diskutere, siger James Price til Ekstrabladet.dk.

Rent økomomisk betyder forskellen i ægtepagterne, at Anette efter et års ægteskab får, hvad der svarer til 159.000 kroner

Mischa derimod må nøjes med 28.833 kroner.

Adam har to børn fra tidligere forhold. For 15 år siden fik han datteren Josphine med sin daværende skæreste, og i 2008 fik han en søn med Lærke Kløvedal, som han dengang var gift med. Begge forhold gik i stykker kort tid efter, børnene blev født.

- Jeg har også ladet mig distrahere af andre, og det er der aldrig kommet noget godt ud af, fortalte Adam i bogen "Brdr. Price - Maden, musikken, livet og kærligheden" fra 2010.

James Price: Romantisk bryllup




Sponsoreret indhold