Nyheder24. januar 2013

Boserup: Sådan scorer jeg med mad

Det er dejligt at pille, mener den debuterende Masterchef-kok
Jomfru-hummere er favoritten, hvis Tv-kokken skal serverer en score-middag.
Jomfru-hummere er favoritten, hvis Tv-kokken skal serverer en score-middag.
 Foto: Michael Rieck



Selvom TV-kokken Henrik Boserup allerede har scoret kvinden i sit liv, er han ikke i tvivl, hvad han ville servere, hvis han skulle nedlægge en dame.

- Hvis man skal score med mad, skal det være noget, man kan indtage liggende, stående og med afbrydelser, fortæller Henrik Boserup, der netop er flyttet sammen med kæresten, den tidligere TV-vært, Maiken Wexø.

Henrik Boserup: Sådan mødte jeg Maiken

- Skaldyr er noget af det lækreste, man kan spise, og der er noget intimt over at sidde der med fingrene i maden og pille skallerne fra hinanden, fortæller den debuterende masterchef-dommer, der mener, at mad kan være med til at holde romatikken ved lige i hverdagen.

Henrik Boserup: Trynet af politiet

Læs meget mere om Masterchef-dommernes scoretricks i det nye SE og HØR, som er på gaden nu

Sponsoreret indhold