Nyheder19. januar 2013

"Borgen"-Julie: Clooney kan ikke svede

Da den danske skuespillerinde filmede sammen med verdensstjernen i Mexico, viste han sig sig som en rigtig jernmand.
Af af
Den danske skuespiller Julie Agnete Vang var helt tæt på selveste George Clooney
Den danske skuespiller Julie Agnete Vang var helt tæt på selveste George Clooney
 Foto: Bacon OslHan er én af verdens lækreste mænd og kan gøre de fleste kvindetrusser sjaskvåde. Men selv holder George Clooney sig helt tør - selv i den hedeste varme.

Det fortæller smukke Julie Agnete Vang, der har optaget en romantisk reklamefilm sammen med Clooney i megavarme Mexico.

- Da vi optog i Mexico, der var det så forfærdelig varmt, og min nordiske hud kunne slet ikke klare det. Jeg var hele tiden inde under en blæser, og der kom en mand med en paraply til mig - og jeg fik vand. Det var forfærdeligt, for jeg lignede en diva. Det var pinligt.

Men jeg havde totalt hedeslag. Og der irriterede det mig, at han overhovedet ikke skulle bruge solcreme, og han svedte ikke. Han stod bare og VAR i solen, siger Julie til Seoghør.dk.

- Jeg fik brandsår på fødderne, fordi sandet var brændvarmt. Og jeg måtte bæres rundt, imens han bare gik rundt på bare tæer. Der var ikke noget der. Han er meget en "iron man type". Han brokker sig ikke.

Sidse Babett: Kæreste med "Borgen"-stjerne

Julie Agnete Vang, som i øjeblikket kan ses som Nete i DR's "Borgen" scorede den kvindelige hovedrolle i en serie romantiske reklamefilm for den norske bank DnB NOR, hvor hun spiller nygift med ingen ringere end George Clooney.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/6f4ce442841e49d6ab04eeb72c147936.jpg


George Clooney rendte bare rundt på bare fødder i det glohede sand. Det er vist det man kalder en sej mand! (Foto: BACON OSL)

Læs det store interview med Julie Agnete Vang i SE OG HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold