Nyheder12. april 2008

BOOGIE-PRISEN: MØD DE KENDTE HER

Læs hvad Laura fra X Factor, Paprika Steen, Anna David og Lina Rafn sagde på den røde løber
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/boogie-stort-jpg.jpg

PAPRIKA STEEN: KOM TIL PRISUDDELING
Den prisvindende skuespillerinde dukkede endelig op til et award-show, efter at hun var udeblevet til både Bodil- og Robertfesten

Vikaren vandt Boogie Prisen som årets bedste danske film. I hovedrollen som vikaren fra helvedets dyb spillede en forrygende Paprika Steen op til sit bedste. I Det Kongelige Teater havde hun sin 7-årige søn Otto med.
Paprika har glimret ved sit fravær til både Bodil- og Robert-festen, men var klar med en forklaring:

- Til Bodil-festen skulle jeg kommentere fra Oscarfesten, som fandt sted samme aften. Og til Robert var jeg i Stockholm og filme til en TV-serie, sagde Paprika.

"X FACTOR" LAURA: SAVNER MARTIN
"X Faktor"-finalisten Laura har ikke set knægten, som slog hende i sidste opløb i det populære TV-program, siden finalen.

- Jeg har ikke set Martin siden finalen, for vi har begge to haft sindssygt travlt med hver vores. Jeg har siddet på café med veninderne, og Martin har jo også en kæreste, som han har skullet passe, siger Laura, som dukkede op til årets Boogie Pris i Det Kongelige Teater i København.
- Jeg håber at få ham at se i aften, sukkede Laura.

LINA RAFN: MISUNDELIG PÅ PAW
Den charmerende dommer fra "X Faktor", Lina Rafn, har haft så travlt i det sidste halve år, som hun aldrig har prøvet før. Midt i sin ekstreme succes med "Infernal" og fuldtidsansættelsen på "X Faktor" har hun måtte undvære at sidde og nørkle i studiet med "Infernals" bedre halvdel, Paw Lagerman. Duoen har en plade på bedding til udgivelse i efteråret.

- Ved du hvad. Jeg var simpelthen så misundelig på, at Paw kunne sidde i ro og fred i studiet. Når jeg endelig fik tid til at være i studiet, så var numrene allerede færdige, og Paw sagde, at jeg da bare kunne have været til stede.
- Ja, derfor bliver "Infernals" nye plade vores hidtil bedste, skæmtede Paw Lagerman, og Lina gav ham en kærlig kæberasler.

ANNA DAVID: ULOVLIG TATOVERING
23-årige sangerinde, Anna David, har et hjerte tatoveret ind i en af sine fingre.
- Den har jeg fået lavet i Danmark, sagde sangerinden stolt, da hun mødt op til Boogie Awards i Det Kongelige Teater i København.

At det er ulovligt for danske tatovører at tatovere på hænder, fødder og i ansigtet, anede Anna David tilsyneladende ikke.
- Nå, må man ikke det, studsede hun en stund.
- Nå, men så er den ikke lavet i Danmark, fnes Anna David og plirrede med øjnene.

Sangerinden har en anden tatovering et lovligt sted, nemlig på håndleddet.
- Ja, den fik jeg sidste år på et tidspunkt, hvor jeg var vildt stresset og havde brug for at slappe af, siger Anna David om sin tatovering, Carpe diem, som betyder Grib Dagen.

VINDERNE
Årets Ord: Nice
Årets Danske TV: X Factor
Årets Griner: Klovn
Årets Danske Idol: Natasja
Årets Spil: Bubble Struggle
Årets Tidsrøver: Arto
Årets Danske Film: Vikaren
Årets kys: Søren Bregendal og Benjamin i "Rich Kids"
Årets Hit: Nephew feat. L.O.C., Hospital
Boogie Respekten: Knivfri.dk - derfor går jeg ikke med kniv

Se hvem der var nomineret her.


Sponsoreret indhold