Nyheder5. april 2013

Bonderøven: Fotomodel for konen

Frank og børnene promoverer fruens firma
Frank og Therese har altid masser af projekter i gang.
Frank og Therese har altid masser af projekter i gang.
 Foto: All OverTrods en travl hverdag på "Kastanjegården" tager landets mest kendte bonderøv, DRs Frank Erichsen, sig tid til at posere lidt for konen Theresa.

Hun har nemlig sit eget lille firma, Sort Lakrids, som gør sig i tøj, tæpper, halstørklæder, keramik og andet hjemmestrikket og hjemmelavet.

Bonderøven: Driver konen til vanvid

Og Theresa har ikke hyret smarte modeller til at reklamere for produkterne. Hun bruger i stedet sig selv, Frank og parrets to små børn, Johan og Alma.

Bonderøven og Theresa blev sidste år gift ved et rådhusbryllup, som blev planlagt i al hast, fordi Frank skulle på en lidt vild tur til Afrika, pg parret derfor godt ville have papir på hinanden - hvis der skulle ske ham noget.

Bonderøven: Hemmeligt bryllup

DR melder i øvrigt, at der kommer ti nye afsnit af "Bonderøven" til efteråret - kig godt efter, måske er hele familien klædt i Theresas kreationer, som du kan se og købe ved at klikke her. Klik dig så videre på "produkter" og ind på de forskellige varer - så kan du se Franks børn og ham selv - sidstnævnte reklamerer for et halstørklæde.
Sponsoreret indhold