Nyheder12. juli 2011

Bonderøv

SE og HØR fangede en ellers stilfuld kommentator på det forkerte ben forleden. Se paparazzi-billederne her
De stilrene, ægte lædersko er byttet ud med et par trætraskere fra Aldi. Se hvem det er herunder.
De stilrene, ægte lædersko er byttet ud med et par trætraskere fra Aldi. Se hvem det er herunder.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Vi er vant til at se ham i slips og knivskarpe pressefolder. Men når Henrik Qvortrup, 47, holder fri, slipper han åbenbart sin indre bonderøv løs.I hvert fald lignede han én, der lige var kommet ind med firetoget, da han forleden tullede rundt på Gammel Kongevej i København.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/6224f0802ded4baabb5a88a7309481c9.jpg

Iført en affarvet polotrøje, forvaskede shorts og træsko med kappe, der tydeligvis er købt på tilbud i Aldi, og med kasketten trukket godt ned i øjnene var det de færreste, der genkendte SE og HØRs tidligere chefredaktør.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/8bc9cc834ad4440e959f10e050ccb74b.jpg

Grillpølser og dåseølOg han ville næppe blive lukket ind i de mange eksklusive butikker i området.En begyndende topmave under den slidte trøje understregede yderligere, at her var en mand, der var gået på ferie - både fra jobbet påTV2 og fra de jævnlige løbeture. De mange lune aftener med grillpølser og kolde dåseøl ad libitum har i hvert fald sat deres tydelige spor.Henrik Qvortrup er født og opvokset i udkanten af Aarhus. Og som man siger: Du kan tage en mand ud af Jylland, men ikke Jylland ud af manden ...Læs også: Nu vil han ikke hvae flere børn

Sponsoreret indhold