Nyheder20. juni 2007

BON JOVI: FLOV OVER FIRSER FRITS

Sangeren er så pinlig berørt over sin hårpragt fra de glade 1980’ere, at han nægter sine børn at se billeder og film fra dengang, deres far brød igennem
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/min-mappe/jovinu-jpg.jpg

Når man går i gemmerne og ser billeder af Jon Bon Jovi fra 1980'erne og starten af 90'erne, forstår man udmærket godt, hvorfor stjernen med djævelens vold og magt vil forhindre sine fire børn i at se, hvordan farmand så ud dengang. - Man kan nemlig næsten lugte permanentvæsken gennem billederne.

- De vil sikkert grine af mit 80'er hår. Ja, helt sikkert. Jeg griner over det, det er en del af at vokse op i offentlighedens søgelys, fortæller den 45-årige sanger til Times Culture magazine.

Grunden til, at han nødig vil vise sine fire børn, Stephanie Rose, Jesse James, Jacob Hurley og Romeo, på henholdsvis 14, 12, fem og tre år, de pinlige billeder, er dårlige erfaringer fra sine kolleger. Richie og Dave fra sangerens band grinte nemlig deres røve i laser, da de selv så nogle optagelser fra dengang.

Men nu da farmand ikke vil vise de små poder billederne, kan de da få et smugkig her på SE og HØRs hjemmeside. Vi har nemlig været i arkivet for at finde nogle af de allerbedste billeder af firserlokkerne.

Sponsoreret indhold