Boldsen og Tøfting giver den gas i Vegas

Video: Viaplay.dk/ppv

Floyd Mayweather og Conor McGregor skal i aften mødes i bokseringen, hvor de skal bokse en kamp, der kan gå over i historien som den mest indbringende kamp nogensinde.

I den anledning er Joachim Boldsen og Stig Tøfting taget til Las Vegas, hvor de skal rapporterer direkte hjem til de danskere, der skal sidde og se kampen i nat.

Men inden det store boksebrag går løs, så har de to tidligere sportsstjerner haft tid til at se nogle af Las Vegas' mange seværdigheder. 

De to gutter har blandt andet været en tur forbi hotellet New York-New York, der er blevet verdenskendt for at ligne en kopi millionbyen af samme navn, men også for deres store rutschebane, der står udenfor hotellet.

Og den rutschebane skal Joachim og Stig selvfølgelig en tur op i. 

Det er dog ikke alle, der er lige vild med den idé. 

- Hvad så, Joachim, spørger Tøfting, da rutschebanen er begyndt at køre. 

- Jeg er ikke vild med det, siger Boldsen, der bestemt ikke ligner en, der er glad for at sidde fastspændt i den store rutschebane. Faktisk ser det allermest ud til, at han har lukkede øjne under det meste af turen. Stig derimod ligner en, der nyder turen. 

Du kan se Joachim og Stigs tur i rutschebanen i videoen herunder

Artiklen fortsætter efter videoen


Video: Viaplay.dk/ppv

Du kan vinde adgang til at se kampen på Viaplay her

Men selvom Joachim altså ikke var særligt vild med turen i rutschebanen, så fandt de to gutter heldigvis også andre ting, som de kunne lave i Las Vegas.

De var nemlig også ude og prøve en sportsgren, der ikke er særligt stor herhjemme, men som har mange fans i USA. Nemlig baseball.

Her besøgte de et batting-cage, som er et bur, hvor man kan øve sig i at slå til de bolde, der bliver sendte afsted mod en med flere kilometer i timen. 

Du kan se Joachim spille baseball i videoen i toppen af artiklen

Men den vigtigste grund til, at Joachim og Stig er taget til Las Vegas er selvfølgelig aftenens boksekamp mellem Floyd Mayweather og Conor McGregor. 

Og det kommer ikke til at gå stille for sig. Man mener allerede nu, at det bliver den mest indtjenende boksekamp nogensinde. Det forventes, at der omsættes for næsten fire milliarder kroner i forbindelse med kampen.

Desuden kan de to boksere indkassere en pæn portion penge for ulejligheden, der maks kommer til at tage dem 36 minutter. 

McGregor forventes at tjene minimum minimum en halv milliard for ulejligheden. Mens Mayweather tjener endnu mere. Han siger selv, at han kommer til at tjene i underkanten af 2 milliarder kroner på kampen.

Sådan ser du kampen

Kampen vil blive vist natten til søndag i de tidlige morgentimer (Amerikansk tid i Las Vegas: lørdag d. 26. August). Der vil blive vist kampe fra kl 03.00 natten til søndag.
Kampen bliver vist som Pay-Per-View og kan ses på Viaplay.dk/ppv og via Viasat. Pris: 499 DKK. 
 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close