Nyheder28. august 2011

Bøssekrig: Hvem dumpede hvem?

De kalder hinanden for både dumme, grimme og trækkerdrenge. Der er bøssekrig mellem Gustav og Elias
Af af
Gustav mener, at den tidligere date er en trækkerdreng
Gustav mener, at den tidligere date er en trækkerdreng
 Foto: All Over

Vi har tidligere på ugen her på Se og Hør skrevet om det urene trav i TV3s-realityprogram For Lækker til Love, og nu begynder deltagerne også at skændes indbyrdes.

Gustav var tidligere på året på date med Elias - bedre kendt som "Prada" fra Kanal 5-programmet Kongerne af Marielyst. Umiddelbart efter daten forklarede Gustav til kameraet, hvorfor Elias bestemt ikke var noget for ham.

Elias, der er tiltalt for vold mod en McDonalds-medarbejder, har dog efterfølgende givet Starlounge en noget anden version af, hvorfor det aldrig blev til mere end en enkelt date mellem dem.

- Han ville gerne date videre, men da programmet hedder For Lækker til Love, så var han nødt til at vrage dem, som han er sammen med. Bagefter var det meningen, vi skulle date, men da var det faktisk mig, der sagde nej til ham. Jeg tror, jeg fyrede en løgn af over for ham og sagde, at jeg havde mødt en, fortæller Elias.

Hvorfor gjorde du det?

- Har du set på ham? Jeg tror ikke, jeg kan gøre det mere konkret end det.

Gustav er dog et andet syn på sagen.

- Vi passer overhovedet ikke samme. Hvorfor skulle jeg tage på date med en, som jeg kan købe mig til? Hvis jeg virkelig gerne ville være sammen med ham, så kunne jeg bare købe ham - han koster jo alligevel ikke mere end en Burburry-skjorte, lyder det fra Gustav, der refererer til, at Elias har en fortid som trækkerdreng.

Sponsoreret indhold