Nyheder9. juli 2014

Bodil opereret igen

Bodil Jørgensen var i går tilbage på operationsbordet
Sikkerheden var for dårlig, mener Bodil Jørgensens mand
Sikkerheden var for dårlig, mener Bodil Jørgensens mand
 Foto: All OverBodil Jørgensen er fortsat i bedring efter den voldsomme traktorulykke, men var alligevel igen i går på operationsbordet. Det skriver bt.dk.

Formiddagsavisen har talt med Bodils mand Morten Søborg, der forklarer, at hun langt fra er færdig med de indgreb, der skal få hende tilbage til det liv, hun havde før ulykken.

- Hun får opereret begge sine kraveben og får sat metalskinner på. Det ene er blevet helt knust og lægerne anbefalede, at hun fik en skinne på begge kraveben, for det vil hjælpe hende med at få løftet brystkassen op og dermed hjælpe på det, der har været med hendes lunger, siger Morten Søborg til BT og fortsætter:

- Som vi har fået det forklaret, kommer der lige til at gå et par dage, hvor det vil føles som tilbageskridt, hvor hun får rigtig ondt igen. Men så skulle det til gengæld begynde at gå ret hurtigt frem, for når først de metalskinner er der, får Bodil en stivhed i den del af kroppen, som ikke har været der tidligere.

53-årige Bodil Jørgensen blev alvorligt kvæstet i en traktorulykke ved Vadehavet d. 18. juni, hvor optagelserne til den nye "Far til fire"-film netop var gået i gang.

LÆS OGSÅ: Alvorlig ulykke på filmset: Bodil Jørgensen haster på hospitalet

LÆS OGSÅ: Bodil Jørgensen alvorligt kvæstet: Sådan skete ulykken

LÆS OGSÅ: Se billederne fra ulykkesstedet
LÆS OGSÅ: Ægtemand efter ulykken: Bodil var i livsfare

Sponsoreret indhold