Nyheder 19. august 2014

Bodil Jørgensen: Sådan lærte jeg at gå igen

Den folkekære skuespiller er ved at komme til hægterne igen
Af af
Bodil Jørgensen kom alvorligt til skade 18. juni - her to måneder senere er hun ved at komme til hægterne igen
Bodil Jørgensen kom alvorligt til skade 18. juni - her to måneder senere er hun ved at komme til hægterne igen
Foto: Dan MariegaardDen folkekære skuespiller er så småt ved at komme til hægterne igen, efter at hun den 18. juni i år kom alvorligt til skade under optagelserne til den nye Lille Per-film.

Under indspilningerne til 'Far til Fires Vilde Ferie' var Bodil Jørgensen passager i en traktor, som pludseligt gik i stå og begyndte at trille. Herefter faldt skuespillerinden ud af traktoren, som derefter ramte hende så voldsomt, at hun pådrog sig livstruende kvæstelser.

Ulykken kostede blandt andet Bodil Jørgensen brud på begge kraveben, alle ribben, indre blødninger - og også hendes hofte kom så alvorligt til skade, at skuespillerinden har været lænket til en kørestol længe.Det var denne røde traktor, der nær kostede Bodil Jørgensen livet 18. juni (Foto: Poul Anker Nielsen)


LÆS OGSÅ: Bodils mand afslører: Så tæt var hun på at dø

LÆS OGSÅ: Bodil Jørgensen: Jeg kunne ikke dø fra mine børn

LÆS OGSÅ: Bodil Jørgensen livsfarlig kvæstet: Her er ulykkes-traktoren

Men søndag aften modtog hun stående klapsalver, da hun kom gående på scenen for at modtage Årets Dirch under prisuddelingen Revyernes Revy - blot to måneder efter at hun næsten mistede livet.

Og fremgangen skyldes både hårdt arbejde og træning med en fysioterapeut, fortæller skuespillerinden til BT:

- Vi går lange ture sammen, så det går fremad. Vi strækker ud og træner, for når man ligger så længe i en hospitalsseng, så tager ens ben skade af det og bliver lidt svage, siger Bodil Jørgensen til BT og tilføjer, at hun også kan takke sin seksårige datter Rigmor for, at hun er kommet til hægterne på rekordtid:

- Det var hende, der lærte mig at gå igen. Hun sagde til mig: 'Jeg kan bedst huske, hvordan man lærer det', fortæller Bodil Jørgensen til BT.

Sponsoreret indhold