Nyheder6. september 2017

Bodil Jørgensen om alderen: Det går stærkere og stærkere

– Det går stærkere og stærkere, jo ældre man bliver. Jeg vil tro, at det har noget at gøre med, hvor lang tid man har tilbage, siger Bodil Jørgensen til SE og HØR.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bodil-joergensen0.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Bodil mærker stadig følgerne af ulykken i sommeren 2014, hvor hun under filmoptagelser blev kørt over af en traktor og nær havde mistet livet.

– Hver morgen har jeg ondt. Men jeg gider ikke tage smertestillende, så jeg går til træning og osteopati, fortæller den rødhårede stjerne, da SE og HØR møder hende.

Og der er en grund til, at den talentfulde skuespillerinde ikke har lyst til at tage medicin til at dulme smerterne.

– Jeg fik så meget medicin. Når man tager så meget, opdager man, at det har nogle bivirkninger. Det var rysteture, hjertebanken og mareridt. Jeg fik jo også morfin, som er et kraftigt stof, forklarer Bodil Jørgensen.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/bodil-joergensen.jpg

Bodil Jørgensen har smerter hver morgen (Foto: Kaspar Wenstrup).

På spørgsmålet om, hvordan hun vil beskrive det sted, hun er i sit liv lige nu, lyder svaret:

– Man håber altid, at man er et sted midtimellem. At der stadig er lige så lang tid tilbage. Men jeg kan jo bare kigge på min dåbsattest og finde ud af, at det er der ikke, siger den 56-årige darling og fortsætter:

– Det går stærkere og stærkere, jo ældre man bliver. Jeg vil tro, at det har noget at gøre med, hvor lang tid man har tilbage. Børn kan ikke vente med at blive voksne, men jeg ville gerne trække i en eller anden form for nødbremse indimellem.

Bodil Jørgensen sørger dog – især efter sin alvorlige traktorulykke i 2014 – for at nyde tilværelsen.

– Jeg vil prøve at holde lidt fast i, at man ikke bare arbejder hele tiden – men også husker at leve, siger Bodil Jørgensen, der blev mor som 47-årig.

Læs meget mere Bodil Jørgensen i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold