Nyheder19. juli 2014

Bodil Jørgensen: -Jeg kunne ikke dø fra mine børn

Skuespillerinden fortæller om ulykken, der sendte hende i koma
Af af
Bodil Jørgensen er sammen med hele familien igen
Bodil Jørgensen er sammen med hele familien igen
 Arkivfoto: Dan MariegaardBodil Jørgensen er hjemme hos sin mand og børn igen. For første gang siden ulykken på filmsættet til den nye Far til fire-film, hvor hun blev livsfarligt kvæstet, fortæller hun om sin kamp for overlevelse.

LÆS OGSÅ: Bodils mand afslører: Så tæt var hun på at dø

LÆS OGSÅ: Efter ulykke: Her er Bodil Jørgensens afløser
LÆS OGSÅ: Bodil Jørgensen alvorligt kvæstet: Sådan skete ulykken

Den folkekære skuespiller lå fem dage i koma på Odense Universitetshospital. Hun lå og kæmpede for livet, mens hun tænkte på sine tre børn, Rigmor på seks år, 13-årige Østen og 18-årige Johannes.

- Tanken om at slukke smilet i Rigmors ansigt…Det kunne jeg simpelthen ikke klare. Det kunne jeg bare ikke have. Det ville gøre hende så ondt. Og vores Østen. Og selvfølgelig Johannes, min ældste søn. Han mistede jo sin far for en del år siden. Alt det lå jeg og kæmpede med, fortæller Bodil Jørgensen til BT

Undervejs frygtede hun også for aldrig mere at komme til at tale igen.

Det var Bodil Jørgensens ven, skuespilleren Kurt Ravn, der kørte den traktor, som den 53-årige kvinde faldt ind under. Siden har han haft unødig dårlig samvittighed, fortæller Bodil Jørgensen.

- Kurt Ravn har så meget skyldfølelse, hvilket han slet ikke har nogen grund til. Overhovedet. Han har sagt undskyld så mange gange, og jeg siger til ham, at han ikke skal sige undskyld. Det har han ingen grund til. Stakkels, stakkels Kurt, siger hun.

På trods af de voldsomme kvæstelser mener lægerne, at Bodil Jørgensen vil komme sig helt.

Sponsoreret indhold